April 3, 2012

One Nine

Err ... One ... Nine ... ?

Yeap! On March 30th 2012, I turn 19 year-old! Well I'm the Princess hehehe :D
I've got so much to talk about as usual la kan. I really love to talk non-stop. Whatever!

So, this year was so blessed and meaningful year to me. Reasons:

-Saya sudah 19
-Saya sudah dewasa (almost)
-Saya dapat banyak-banyak kawan
-Saya celebrate birthday dengan kawan-kawan
-Saya celebrate birthday dekat luar Kuala Lumpur (Kedah)
-Saya celebrate cara orang dah masuk college (-.-)
-Saya sangat sedih kerana gembira, terharu & I also don't know why >.<

So, hmm how to start eh? I'll start from the very first thing how they start this whole plan :) They're so sweet!

Thursday 29/03/2012

-Start dari awal around tengah hari kot something like that I can't remember pergi la hantar my whole stuffs dekat rumah nenek located at Jalan Sulatanah since dah nak habis Second Semester kan. Mieyra datang ambil dekat Hostel and pergi hantar dekat rumah nenek. Then pergi City Plaza dengan dia at the first place dia nak cari ink for her computer but we ended up shopping kekeke :D Then jalan-jalan merata la nak cari my baju to wear on the 30th. Then saya merajuk dengan Jas,Sheera & Shifa sebab diorg tak nak bagi saya follow =( Jahat! The reason why? Sebabnya mereka sedang mencari hadiah! SO SWEET! Mieyra pun bawa la jalan-jalan sampai pukul 10 something then pergi rumah sewa.

-Next stop around 11 kiteorg semua keluar makan dekat Sala Classic. Banyak-banyak kedai diorg pilih kedai dekat ulu dalam gila! Jauh okay! Sebab utama nak make sure plan berjalan dengan lancar! COMEL! Waiter order makanan so tunggu punya tunggu tadaa plan pun start. Jasmira, tipu cakap phone dia tertinggal dekat rumah and she has to go back sebab nanti boyfie dia call! So tinggal saya dengan Shifa and others dekat tu.

-Then dah berabad tunggu Jasmira & Sheera tak datang balik hati saya tak sedap. Call punya call diorg cakap pergi toilet la macam2 alasan. Saya paksa Shifa balik sebab dah lewat but she ignored me >.< sampai hati! Suddenly, phone Wan Khalis bunyi and then dia cakap ada geng kita kena kacau! AKU CUAK GILA! I want to go home but they ignore me AGAIN! Pergi menara sebab Sheera & Jasmira ada dekat sana!

-Sampai menara both of them pergh superb gila! Berlakon menangis and konon2 takut ada orang kacau ikut semua la! Aku kan baik peluk la diorg dua but dekat belakang diorg gelak cis kurang hasam! Dah tu ehsan dengan ammar sampai all the college friends la.Aku marah la diorg sebab datang lambat semua kena marah dengan aku! Risau la if anything happened dekat both of them kan -.-

-Tadaaa hampir-hampir! Abang ngah panggil saya " kecik mai sini sat" versi Kedah cakap! Aku kan penakut and cuak sikit sebab muka dia serious dah nak nangis dah masa tu. Pergi la dekat dengan Abang ngah tup2 ada orang ketuk kepala saya dari belakang! F*ck men! Faris Izzat baling telur! Then semua serang saya =( Jahat gila! Aku nak balas balik semua lari memang lawak and sweet and comel je perangai masing2! Then semua balik rumah sebab nak bersihkan badan.

Friday 30/03/2012

-Yeay! Hari saya! My day! =) Diorg celebrate my Sweet 19 at Pizza Hut, Alor Star! Terharu gila semua datang :) Then makan, gelak and most important thing on that day juga each of them being so freaking adorable, sweet, nice and supporting gila! Seriously! Saya ambil kesempatan buli sorang2 hehehe semalam diorg buli aku gila2 :D Sorry guys! Hehe After makan pizza, makan cake then as usual picture wajib diambil. Then pergi karaoke dengan mereka ah so sweet! Seriously they're so nice :( MISS THEM ALL! Pictures tak de dekat saya unfortunately but dekat Shifa Johari banyak soon saya akan upload kenangan okay!