November 6, 2011

Summer D'rianz

Starting from May 29th till September 10th our friendship bond starts!

Jejaka kacak in OM 1D :D Meet Amierul he's a very nice friend anak Kedah loghat dia wuish memang tak kan pernah nak faham but after months I get used to it but only certain things I can understand -.- But after all being friends with orang Utara was fun actually because the way they talked like gila la boleh pecah kepala pecah perut!

Budak-budak Johor yang suka annoying kan orang! Meet Panjang (Irsyad) & Pendek (Ami) hehehe they were given that name maybe because of their heights I guess whatever but both ni memang makhluk annoying! Si Pendek okay lagi and he was the first guy kot in the class I've talked to and being friends with.Ami is a nice guy dia baik gila but sometimes sakit hati sebab suka buli aku -.- But dia okay lagi Si Panjang tu OMG! Macam nak kena belasah pun ada! Every second every minute tak sah kalau dia tak menjegkel kan aku! Up till now tak sempat lagi nak balas dendam asyik dia je menang tak pe one day tengok la I will balas balik naj juga jadi annoying kan hehehe :D

Budak bergaya,smart macho in OM 1D meet Leman :) known as Fahmie! Okay this dude first time konon diam malu-malu kucing but bila dah kenal wuish mamat ni bising ingat tak reti nak buka mulut. Maybe it was the first meeting kan like people said first impression kan penting eleh sudah la kau Leman! But he was fun and caring! Best gila kenal Leman macam abang :) Oh he was the second tallest in our class so orang ada juga panggil dia Tinggi memang tinggi la kau lama-lama!

Sweet kan? Sweet kan? Sweet kan? Jealous I you know hehehe My very favorite Girl & Boy in OM 1D meet Ketot and Bobboy :) Actually their actual name was Sheera and Syamim but bila dah lama kenal mula la nick name dapat. That shows how creative we can be sometimes! Sheero & Miemo pun nama diorg juga! See banyak betul nick name diorg dapat! Lain orang lain diorg panggil. Case Bobboy tu hehehe sorry Miem dah terbiasa :) Siapa suruh you buat lawak lagi kan dah lekat bobboy tu!

Kakak kerek and another budak Johor yang kerek in OM 1D meet Najib and Bobboy ah~ That pretty girl is Atikah she was given a nickname as Najib la Kak Long la hahaha lawak oh. Macam-macam perangai ada dalam class.Najib budak KL hehe bangga bangga but she's in Putrajaya and I'm in KL ah lantak la asal KL! Najib nampak brutal and ganas but memang pun hehe! But she was a very kind person! Kan Najib kan?
See how cool budak OM 1D can be :) Boy & Jas bila dah desperate sangat kerja tak siap or ada some part yang tak tahu jawapan this is what going to happen! Kantoi kantoi hehehe

Apa yang penting kerjasama! Hehehe getting ready for PD Class meet Bee & Dayah!

Budak Perlis, Budak Johor, Budak Kedah jejaka-jejaka kacak in OM 1D meet Wandi, Miemo & Leman

Them with Princess Dora hehehehe :D Of course la aku yang Princess in OM 1D kan! Right after Maths Test at Mergong!
La Familia :) Best Friends

Before CTU class started time ni nak pujuk Miemo yang tengah touching -.- Psycho hahaha
Again them with Princess Dora or known as Lisa Surihani hahaha :D Chill out at the Library Al-Kindi
From Kedah with Love! OM 1D full of friendship love that make us looks like a one happy family
Kanak-kanak riang! This is students of OM 1D Semester One aka Warga Summer D'rianz

No comments: